SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Höghastighetsfräsmaskinen DATRON MLCube är unik i sin storlek

Det går snabbt och enkelt att installera en DATRON MLCube
DATRONs MLCube är det bästa valet för kostnadseffektiv bearbetning av till exempel frontpaneler, chassi, profiler och andra detaljer i aluminium. Det går så klart även att bearbeta andra material som icke-järnmetaller eller kompositmaterial.

DATRONs CNC-maskiner har mycket låg strömförbrukning och ett utmärkt pris -prestanda -förhållande - även vid låga produktionsvolymer. Med DATRONs CNC-fräsmaskiner erhålls ett långsiktigt och extremt högt lönsamhetsförhållande.

Det går snabbt och enkelt att installera en DATRON MLCube och med DATRONs mjukvara next så får man även en enkel och pedagogisk vägledning under hela bearbetningsprocessen, mjukvaran är uppbyggd med ett smartphoneliknande gränssnitt. Normalt tar det ca 1 dag att installera maskinen och sedan lägger man 1 -2 dagar på utbildning beroende på vad man önskar.

DATRON är mycket duktiga på att ta fram tillbehör för olika spänntekniker, samtliga spännsystem kan enkelt användas i de maskinmodellerna.

Tveka inte att kontakta oss för en kalkyl.

Här hittar ni DATRONs CNC-verktyg

SOLECTRO AB
www.solectro.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-30
Åkerströms Björbo och Ovako ingår partnerskapAvkastning på över 200%
2024-04-29
Container Basic Store för invallning av fat och IBC Ljustorn med IO-link Hur mycket kostar 3D-utskrift? Familjeägt företag satsar långsiktigt och hållbartNyckelbakterie upptäckt
2024-04-26
Länken i framgångsrikt partnerskapIndustridatorers roll i tuffa driftmiljöerSkyddsslang ECOLINEMjölby en av orterna som får ny utbildningsformCognizants innovations­program Bluebolt
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?